< Atpakaļ uz Ventspils novads (www.ventspilsnovads.lv)
VIEGLI lasīt    

Uzņēmums uzdāvina 60 kociņus

Uzņēmums uzdāvina 60 kociņus

2021-05-10, 11.13

Šopavasar Ances pagasta pārvaldes vadītāja Aira Kajaka saņēma priecīgu ziņu – SIA “”Ventspils nafta” termināls” paziņoja, ka dāvinās pagastam 50 bērzus un desmit liepiņas. Tas ir simboliski, jo uzņēmums šogad svin 60. dzimšanas dienu. 

“”Ventspils nafta” termināls” ir tehnoloģiski moderns naftas un naftas produktu pārkraušanas uzņēmums Baltijā, kas darbojas neaizsalstošajā Ventspils ostā. Tas atbalsta dažādus sociālos projektus un martā pasniedza Ances pamatskolai desmit planšetdatorus – izglītības iestādei tie lieti noderēja. Savukārt nesen Aira saņēma ziņu par to, ka “”Ventspils nafta” termināls” ir gatavs veikt vēl vienu dāvinājumu, atvedot uz pagastu liepiņas un bērzus. Ancē ieradās uzņēmuma vadītājs Kaspars Liepiņš un komunikācijas koordinatore Evita Šmita. Kaspars Liepiņš kopā ar Ances pagasta pārvaldnieci iestādīja parkā vienu liepu, bet nākamajā dienā pie darba ķērās ap 20 ančiņu. Viņi rosījās blakus atjaunotajam sporta laukumam, iestādot koku birzi. “Mēs ļoti priecājamies par šo dāvinājumu, jo atkal varējām apzaļumot kādu pagasta daļu. Uzņēmums nopietni izturas pret dabu un atjaunojamiem resursiem, tāpēc saņēmām no “”Ventspils nafta” termināla” kociņus, kas izaugs un priecēs mūs,” stāsta Aira, piebilstot, ka pateicībā par saņemto dāvanu viesiem pasniegti Līgas Grinbergas ceptie sklandrauši. Kaspars Liepiņš un Evita Šmita apskatīja atjaunoto Ances muižu, gūstot priekšstatu par to, kā pašvaldība apsaimnieko savus īpašumus.
Rudītes Krauzes foto

 

Sīkdatnes

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes.

Ja piekrītat šo papildu sīkdatņu izmantošanai, lūdzu, atzīmējiet savu izvēli:

Apstiprināt izvēlētās

Detalizētāka informācija par privātuma politiku un izmantotajām sīkdatnēm