< Atpakaļ uz Ventspils novads (www.ventspilsnovads.lv)
VIEGLI lasīt    

Izsludināta pieteikšanās kultūras projektu konkursā

Izsludināta pieteikšanās kultūras projektu konkursā

2023-03-01, 10.03

Ventspils novada pašvaldība izsludina pieteikšanos kultūras projektu konkursā. Pasākumu finansēšanas fonds ir 10 000 eiro. Vienam projektam maksimāli piešķiramais apjoms – 1000 eiro. 

Konkursa uzdevums ir finansiāli atbalstīt Ventspils novadam nozīmīgu kultūras projektu īstenošanu šādās nozarēs: mūzika, deja, teātris, kā arī novada kultūrvides projektus.

Konkursa mērķi ir sekmēt profesionālās mākslas un jaunrades procesu attīstību, veicināt kultūras mantojuma un tradicionālās kultūras saglabāšanu, kā arī mūsdienīgas, intelektuālas kultūrvides veidošanu Ventspils novadā, kā arī saskaņas veicināšanu starp dažādām sabiedrības grupām un to saliedēšanu.

Piedalīties Konkursā un pretendēt uz finansējuma saņemšanu var Ventspils novada pašvaldības iestāde, kā arī to struktūrvienības, Ventspils novadā reģistrēta jebkura juridiska persona, juridisku personu apvienība, individuālais komersants, kā arī Valsts ieņēmumu dienestā kā saimnieciskās darbības veicējs reģistrēta fiziska persona.

Priekšroka, vērtējot pieteikumus, būs inovatīviem un izglītojošiem projektiem, kā arī tādiem, kas atspoguļo Latvijas valsts vēsturiskos procesus, notikumus un godina ar tiem saistītas personības, akcentējot to nozīmību Latvijas un īpaši Ventspils novada kultūrvēsturiskajā aspektā, un projektiem, kas sekmē Ventspils novada kultūrvides attīstību, iezīmē apkaimju identitāti, veicina lokālo kopienu aktivitāti kultūras dzīvē un ir nozīmīgi saliedētas sabiedrības veidošanā.

Pieteikumus var iesniegt līdz 31. martam vienā no norādītajiem veidiem:

  • papīra formātā, slēgtā aploksnē, uz kuras norādīts Konkursa nosaukums, projekta pieteicējs un pieteicēja adrese, jāiesniedz personīgi reģistrācijai pašvaldības lietvedības sistēmā, Paziņojumā noteiktajā termiņā Ventspils novada pašvaldībā, Skolas ielā 4, Ventspilī, Apmeklētāju pieņemšanas centrā vai pilsētas/pagastu pārvaldēs darba dienās no plkst. 9.00 līdz plkst. 16.00. Pieteikums konkursam noteiktajos termiņos jānosūta arī elektroniski (vienā datnē PDF formātā, kas identisks iesniegtajam pieteikumam papīra formātā) uz [email protected], e-pastā obligāti norādot iesniedzēju un projekta nosaukumu;
  • papīra formātā, slēgtā aploksnē, uz kuras norādīts Konkursa nosaukums, projekta pieteicējs un pieteicēja adrese, nosūta pa pastu, Paziņojumā noteiktajā termiņā (pasta zīmogs līdz 2023.gada 31.martam) uz adresi – Ventspils novada pašvaldība, Skolas ielā 4, Ventspilī. Pieteikums konkursam noteiktajos termiņos jānosūta arī elektroniski (vienā datnē PDF formātā, kas identisks iesniegtajam pieteikumam papīra formātā) uz [email protected], e-pastā obligāti norādot iesniedzēju un projekta nosaukumu;
  • tikai elektroniski (vienā datnē PDF formātā) uz [email protected], e-pastā obligāti norādot iesniedzēju un projekta nosaukumu. Pielikumā esošajai datnei jābūt parakstītai ar drošu elektronisko parakstu, kas satur laika zīmogu.

KONKURSA NOLIKUMS

Sīkdatnes

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes.

Ja piekrītat šo papildu sīkdatņu izmantošanai, lūdzu, atzīmējiet savu izvēli:

Apstiprināt izvēlētās

Detalizētāka informācija par privātuma politiku un izmantotajām sīkdatnēm