< Atpakaļ uz Ventspils novads (www.ventspilsnovads.lv)
VIEGLI lasīt    

Uzsāk būvdarbus Ances sporta laukumā

Uzsāk būvdarbus Ances sporta laukumā

2020-05-07, 12.03

2019. gada 17. maijā LAD Ziemeļkurzemes reģionālā lauksaimniecības pārvalde apstiprināja Ventspils novada pašvaldības projektu “Sporta laukuma labiekārtošana Ances pagastā” Nr. 19-08-AL17-A019.2203-000005, kā mērķis ir veicināt dzīves līmeņa celšanos un kvalitatīvas dzīves vides radīšanu Ances pagasta iedzīvotājiem, veicot Ances sporta laukuma atjaunošanu un labiekārtošu mūsdienīgu sporta, rotaļu un brīvā laika aktivitāšu nodrošināšanai visu vecumu un sociālo grupu pārstāvjiem stratēģiski pareizi izvēlētā vietā Ances pagastā, lai papildus dotu ieguldījumu arī kultūrvēsturiskā mantojuma objekta “Ances muiža” tuvējās apkārtnes sakārtošanā un kultūras mantojuma popularizēšanā.

Projekta ietvaros paredzēts veikt pirms teju 50 gadiem izveidotā sporta laukuma atjaunošanu, atjaunojot futbola laukumu, labiekārtot pludmales volejbola laukumu apkārtni, no vienas puses izbūvējot žogu, uzstādot soliņus un atkritumu urnas, kā arī izbūvēt rotaļu laukumu ar mūsdienīgām rotaļu iekārtām, un veicot citus labiekārtošanas darbus sporta un brīvā laika pavadīšanas objekta izveidei.

2020. gada 26. martā Ventspils novada pašvaldības Iepirkumu komisija pieņēma lēmumu slēgt līgumu ar SIA “Ventbetons-V” par būvdarbu veikšanu Ances pagasta sporta laukuma labiekārtošanai. Līguma summa sastāda 74 642,33 eiro ar PVN. Līgums par būvuzraudzības pakalpojumu sniegšanu noslēgts ar SIA “BŪUZ” par kopējo summu 2 107,95 eiro ar PVN. Autoruzraudzības pakalpojumus nodrošina SIA “PBT” par līguma summu 726,00 eiro ar PVN. Projekta kopējās izmaksas sastāda 77 476,28 eiro ar PVN, no kurām 45 000 EUR ir ELFLA finansējums.
Plānots, ka visa projekta ieviešana tiks pabeigta līdz 2020. gada 30. novembrim.

Sīkdatnes

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes.

Ja piekrītat šo papildu sīkdatņu izmantošanai, lūdzu, atzīmējiet savu izvēli:

Apstiprināt izvēlētās

Detalizētāka informācija par privātuma politiku un izmantotajām sīkdatnēm